22-06-2017

International Sales Meeting

Vorige week vond de International Sales Meeting 2017 plaats in Sittard. Schils BV organiseert dit seminar eens per twee jaar voor haar collega's binnen de VanDrie Group. Onze intentie tijdens deze twee dagen is om kennis en ervaringen te delen, met als uiteindelijk doel elkaar te inspireren en informeren.


Collega's, partners en leveranciers presenteerden belangrijke onderwerpen in verschillende segmenten als kalver-, biggen- lammerenopfok. Daarnaast was er een externe spreker uitgenodigd, Drs. Bert van Niejenhuis, praktiserend dierenarts en consultant bij CowSignals Training Company. Zijn zeer interessante en praktische presentatie was gevuld met waardevolle tips en concepten op het gebied van kalveropfok. 

We zijn ervan overtuigd dat deze twee dagen zullen bijdragen aan het niveau van ondersteuning en service dat we kunnen bieden aan onze partners. Middels dit bericht willen we nogmaals iedereen bedanken voor de actieve deelname en het getoonde enthousiasme.   • Deze site maakt gebruik van cookies
  • Verberg deze melding