Schils BV

Schils is één van de grootste internationale producenten van jongdiervoeding van de VanDrie Group, met afnemers over de hele wereld. Uniek is het geavanceerde Tracking & Tracing systeem SAP waarbij volautomatisch de relatie wordt gelegd tussen de individuele grondstoffen en het eindproduct, zodat volledige traceability gewaarborgd is. Het innovatieve Tracking & Tracing systeem heeft een groot aandeel in de betrouwbaarheid van onze productkwaliteit.

Ons ervaren personeel heeft beschikking over de juiste product- en marktkennis. In combinatie met onze logistieke expertise en ons logistiek netwerk, kunnen wij maximaal voorzien in de behoeften van onze afnemers.

Schils is een flexibele en betrouwbare onderneming die garant staat voor producten met de juiste prijs-kwaliteitsverhouding. Onze flexibiliteit uit zich in het brede assortiment jongdiervoeding. Verder bieden we ondersteuning aan onze afnemers bij de opfok van jonge dieren. Schils biedt haar klanten de mogelijkheid om de producten zelf samen te stellen waardoor tevredenheid gegarandeerd wordt!

  • Deze site maakt gebruik van cookies
  • Verberg deze melding